Distriktschef Service Göteborg och Trollhättan, Caverion

Är du en kund- och försäljningsorienterad ledare som har erfarenhet av fastighetsinstallation? Har du en förmåga att leda genom andra? Då kanske du är Caverions nya Distriktschef!

Som Distriktschef får du förmånen att leda och utveckla arbetet inom ett snabbt växande område. Du får ta stort eget ansvar och har goda möjligheter att växa inom organisationen. På Caverion erbjuds du en öppen och dynamisk arbetsplats med många trevliga kollegor och ett spännande arbete där du är en del av ledningsgruppen för Region Sydväst.

Om tjänsten

Som Distriktschef ansvarar du för produktion, ekonomi, kunder samt personal. Fokus ligger på att leda och utveckla verksamheten med lönsam tillväxt, både genom merförsäljning hos befintliga kunder och genom att bearbeta nya kunder. Inom ramen för tjänsten har du budget- och personalansvar där du förväntas utveckla och stimulera medarbetarna att nå uppsatta mål. Distriktet består idag av cirka 80 medarbetare och bedrivs inom teknikdisciplinerna El, Ventilation, Rör, Kyla, Fastighetsautomation och Säkerhet.

I rollen ingår:

  • Övergripande försäljningsansvar i distriktet
  • Ansvarig för distriktets ekonomiska resultat
  • Identifiera och genomföra resultatdrivande förbättringsarbete
  • Löpande uppföljning av produktion och planering
  • Personalansvar
  • Coacha underställda chefer för att nå uppsatta mål
  • Arbete med utveckling och implementering av distriktets affärsplaner
  • Aktivt delta och medverka i regionens ledningsgrupp

Geografiskt sträcker sig distriktet mellan Göteborg och Trollhättan. Du är en del av ledningsgruppen för Caverion Region Sydväst. Ambitionen under de närmaste åren är att öka distriktets tillväxt och resultat. Tjänsten är placerad med fördel i Göteborg men du kommer också närvara i Trollhättan till Regionchef Sydväst.

Är det här du?

Till den här rollen söker vi dig som har en entreprenörsanda och motiveras av att arbeta på ett service- och kundorienterat sätt, detta då kunden och serviceaffären är centralt i denna roll. Vi ser att du har en god kommunikativ förmåga och ett tydligt ledarskap som får människor att växa, motiveras och utvecklas. Du har en fastighetstekniks alternativt industriell bakgrund med inriktning mot fastighet, VVS, el eller energi samt flera års erfarenhet av personal- och resultatansvar inom fastighetsrelaterad verksamhet. Tidigare erfarenhet av att ha lett andra chefer är meriterande och likaså om du har erfarenhet av fastighetsautomation. Det är väsentligt att du kan upprätthålla en god kommunikation samt samarbeta med såväl kunder, medarbetare, övriga affärsenheter och centrala funktioner inom Caverion.

I denna rekrytering fäster vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas i rollen ser vi att du är affärsmässig och resultatinriktad, du arbetar med en tydlig koppling till målet och har lätt för att se en helhet snarare än att fastna i detaljer. Vidare är du van vid att bygga relationer och i detta arbete har du en god lokalkännedom och kontaktnät inom branschen. Vi ser också att du har lätt för att utrycka dig i såväl svenska som engelska och är en tydlig kommunikatör.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Caverion med Level Executive. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Louisa Torstensson på 08-120 50 423. Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen in med din ansökan!

Sökord: Installation, el, ventilation, teknik, service, VVS, kyla, automation, ledarskap, områdeschef, avdelningschef, regionchef, FM, Facility Management

Om företaget

Caverions unika tjänsteerbjudande omfattar fastigheters hela livscykel, från design och konstruktion till underhåll. Visionen är att vara förstahandsvalet när omvärlden digitaliseras. Caverions verksamhet i Sverige har cirka 3 000 medarbetare och bolaget finns etablerat på drygt 75 orter. Detta gör att Caverion har en stor bredd och att du som anställd har stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens.

Med över 16 000 professionella medarbetare i 11 länder i norra, centrala och östra Europa, tar vi hand om våra kunder. Under 2019 omsatte vi cirka 2,1 miljarder EUR. Caverions aktier är noterade på Nasdaq Helsingfors.