Distrikschef till Caverion, Stockholm

FN beräknar att städer står för mer än 70% av de globala CO2 utsläppen och att industrianläggningar, transporter och byggnader är bland de största orsakerna till detta. Nu kan du vara med och rädda världen genom att göra skillnad.

Caverion är fast beslutna att göra en hållbar skillnad och här kan du spela en viktig roll genom att bidra med kundutveckling, rådgivning och konkreta insatser till våra kunder med målet att minska utsläpp, få väl fungerande fastigheter med långsiktighet i Life Cycle Cost. Caverion letar efter sin nästa kollega, som har ett stort intresse för ledarskap kombinerat med komplexa tekniska drift- och underhållsavtal. I denna roll kommer du att leda ditt team och ansvara för samordningen av drift- och underhållsprojekt i Stockholms tunnelbana.

Om tjänsten

Rollen som Distriktschef innebär ett självständigt arbete med ansvar för att driva och utveckla verksamheten på ett optimalt sätt. Du kommer att leda ett team med direktrapportande chefer och i sin helhet en organisation bestående av ett 50-tal erfarna medarbetare bestående av tjänstemän och tekniker. Din huvudsakliga uppgift blir att stötta, utveckla och skapa engagemang hos dina medarbetare, samtidigt som du har en nyckelroll i dialogen med uppdragsgivaren Trafikförvaltningen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Övergipande affärsansvar, förhandling och kundrelationer utifrån avtal
  • Personalansvar, utveckling och framåtanda i ditt ledarskap
  • Resultatuppföljning av budget
  • Utveckla och upprätthålla god kommunikation internt och externt
  • Avtalstolkning
  • Uppföljning och återrapportering
  • Aktivt delta i affärsområdets ledningsgrupp

Tjänsten är placerad vid Solna Strand. Du rapporterar till Affärsområdeschefen och ingår i affärsområdets ledningsgrupp.

Är det här du?

Till den här rollen söker vi dig som har tidigare dokumenterad ledarskapserfarenhet och därtill erfarenhet av att leda komplexa driftentreprenader, gärna från fastighetsbranschen eller industriell miljö. Vi ser också att du tidigare samverkat med och styrt leverantörer. Det är starkt meriterande om du har erfarenhet av förändringsarbete samt god kunskap om ABFF eller dylikt branschregelverk.

Du talar och skriver svenska obehindrat och det är en fördel om du har kunskap i engelska, i tal likväl som skrift.

I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är inspirerande, lösningsfokuserad och kommunikativ. Du använder dessa förmågor för att bygga goda relationer såväl internt som externt. Vi ser att du har en hög affärsmässighet vilket innebär ett tydligt resultatdriv samtidigt som du har ett prestigelöst förhållningssätt. För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du har högt självledarskap och är ansvarstagande kombinerat med förmågan att samarbeta och skapa god struktur.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Caverion med Level Executive. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Louisa Torstensson på 08-120 50 423. Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen in med din ansökan!

Sökord: Distriktschef, fastighetsförvaltning, fastighetsteknik, installation, entreprenad, driftentreprenad, process, produktion, avdelningschef, ventilation, VVS, rör, el, produktionsunderhåll, teknisk förvaltning, underhållschef, fastighetschef

Om företaget

Caverion Sverige AB ingår i Caverion-koncernen som är noterat på NASDAQ OMX Helsingfors. Koncernen omsatte 2019 cirka 2.2 miljarder euro och har nära 16.000 anställda inom 11 länder i norra och centrala Europa.

Caverions verksamhet i Sverige har cirka 3000 medarbetare och finns etablerade på drygt 75 orter. Detta gör att du som anställd har stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden. Caverion jobbar också med att utbilda och erbjuda anställda internt att ta på sig större roller i form av chefs- och arbetsledarroller.

Mångfald och jämlikhet är självklart för Caverion och fokus ligger på rätt kompetens på rätt plats.