Business Development Manager Nordics till Bravida Energy Management, Stockholm

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med strategisk affärs- och konceptutveckling? Lockas du av utmaningen att arbeta i en nyckelposition där du kommer att spela en viktig roll i vidareutveckling av en ny funktion?

Missa inte möjligheten att bli del av en marknadsledande aktiv aktör i omställningen mot ett mer hållbart samhälle och framtid!

Om tjänsten

Med syfte att stärka kunderbjudandet och fortsätta hjälpa kunderna att nå sina mål inom energieffektivisering, energiomställning och minskade CO2 utsläpp startade Bravida vid årsskiftet 22/23 segmentet Energy Management. Med en datadriven analys erbjuds kunden en helhetslösning, från analys till planering, implementering och uppföljning.

För att säkerställa ett konkurrenskraftigt och marknadsledande kunderbjudande söker vi nu dig som vill arbeta med strategisk affärsutveckling på nordisk nivå där du är med och skapar från start. Rollens huvudfokus och syfte blir att arbeta med att förstå kundens behov och att driva paketering av Energy Managements erbjudande. Vidare kommer du att arbeta med flera stakeholders, både interna såsom externa sådana där du behöver skapa goda relationer och kontaktytor.

I rollen ingår ansvar för:

  • Prissättning, modellering och framtagande/konceptualisering.
  • Framtagande och paketering av process samt säkerställa ett nordiskt enhetligt arbetssätt.
  • Arbeta med omvärldsbevakning inom hållbarhet/ESG samt att vara drivande i att Energy Managements erbjudande är rätt paketerat, uppdaterat samt konkurrenskraftigt.
  • Säkerställa ett kommersiellt fokus, strategiskt arbeta för att skapa förtroende hos kund, med kunskapsförsäljning och ett enhetligt koncepterbjudande.

Tjänsten utgår från något av Bravidas trevliga kontor i Sverige.

Är det här du?

För att vara framgångsrik i denna roll vill vi att du har flerårig erfarenhet, 10 år +, av att arbeta med strategisk affärsutveckling och då med paketering av produkt/erbjudande/tjänst. Du har en gedigen kunskap vad gäller att ta fram och arbeta med olika modeller för prissättning. Troligen har du din bakgrund inom energi/teknikområdet, kanske har du varit med i en start-up inom solel, batteri eller liknande. Alternativt är du konsult eller kanske arbetar på fastighetsägarsidan.

Det är viktigt att du har ett genuint intresse för affären i kombination med hållbarhet och digitalisering. Du behöver kunna uttrycka dig väl i tal och skrift i både svenska och engelska.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är strukturerad, driven och ansvarstagande. Med en hög analytisk förmåga i kombination med intraprenöriella egenskaper arbetar du både strategisk samtidigt som du också trivs med mer operativa inslag. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är en god relationsskapare som rör dig obehindrat och skapar förtroende inom hela organisationen. Du är uthållig, vet att förändring tar tid men har en positiv syn i grunden. En energi du gärna delar till din omgivning!

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Bravida med Level Executive. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Carolina Eskengren på 08-120 50 427. Urvalet av ansökningar sker löpande.
Välkommen in med din ansökan!

Om Bravida

Bravida är en ledande totalleverantör av installations- och servicetjänster i Norden, med fler än 12 000 medarbetare. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom el, vs, ventilation, säkerhet, kyla, sprinkler, teknisk fastighetsdrift och kraft.Bravida finns representerade på drygt 160 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.bravida.se

Om företaget

Bravida är en ledande totalleverantör av installations- och servicetjänster i Norden, med fler än 12 000 medarbetare. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom el, vs, ventilation, säkerhet, kyla, sprinkler, teknisk fastighetsdrift och kraft. Bravida finns representerade på drygt 150 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.bravida.se