Förvaltningsområdeschef till Locum

Har du förmågan att skapa framgångsrika team med hjälp av tydliga mål och visioner? Kan du se helheten och tänka strategiskt även när operativa insatser kräver din uppmärksamhet? Då kan rollen som Förvaltningsområdeschef för Södersjukhuset hos Locum vara ditt nästa steg i karriären!

Om tjänsten
Just nu söker vi en måldriven förvaltningsområdeschef till Locum och förvaltningsområdet Södersjukhuset. Med en yta på 250.000 kvm är detta Stockholms största akutfastighet och ditt ansvar kommer att vara att driva, koordinera, kontrollera och utveckla förvaltningsområdet i syfte att uppfylla verksamhetens mål.

I rollen som förvaltningsområdeschef kommer du att stötta och coacha dina medarbetare och ge dem rätt förutsättningar för att lyckas med sina uppdrag som fastighetsförvaltare,teknikförvaltare och driftcontroller. På Södersjukhuset pågår det ständigt byggprojekt på en begränsad yta och ett nära och målinriktat samarbete med projektområdeschefen kommer därför också vara en viktig del i ditt uppdrag.

I ditt ansvar som förvaltningsområdeschef ingår bland annat:

• Ansvar för att leda enheten utifrån Locums vision, värderingar, strategiska mål och givna ramar
• Övergripande operativt ansvar för förvaltningsområdet
• Ansvar för förvaltningsområdets budget och resultatuppföljning
• Se till att en långsiktig investerings- och underhållsplan för förvaltningsområdet upprättas
• Ansvara för förvaltningsområdets avtal gällande fastighetsdrift, utemiljö och parkering
• Upprätta verksamhetsplan och följa upp förvaltningsområdets planerade aktiviteter
• Genomföra olika typer av utredningar inom förvaltningsområdet
• Ansvar för att beslutade utvecklingsprojekt införs inom förvaltningsområdet

Du kommer att rapportera till Fastighetsdirektören och tillsammans med chefskollegor sitta i Förvaltningens ledningsgrupp som ansvariga för Locums 7 Förvaltningsområden inom Stockholms läns landsting.

Hos Locum får du jobba med de mest komplexa fastigheter som finns, ansvara för utmanande byggprojekt, du får en kontinuerlig utveckling av kompetens och arbetssätt, samtidigt som du arbetar tillsammans med kollegor med hög kompetens i en kultur som präglas av tydliga ledord och ordning och reda. Vårt samarbete kollegor emellan präglas av öppenhet och hjälpsamhet.

Är det här du?
Till den här rollen söker vi dig som har följande erfarenhet:

• En akademisk utbildning från universitet eller högskola inom ekonomi, teknik, juridik eller annat relevant område samt 5 års erfaren från liknande roll eller
• En gymnasieutbildning samt minst 15 års arbetslivserfarenhet från relevanta roller
• Erfarenhet från liknande befattningar inom fastighetsbranschen
• Ledarskapsutbildning
• Projekterfarenhet ur ett förvaltarperspektiv

För den här rollen lägger vi även stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som chef inom Locum behöver du ha en utvecklingsorienterad inställning där du ser möjligheter i förändring och utveckling. Du är öppen i din kommunikation, är lyhörd och har förmåga att skapa dialog. Du är dessutom drivande och har helhetssyn där du styr mål- och resultatinriktat i dialog med dina medarbetare. Du delar Locums ledord Lyhördhet, Ansvarstagande, Tydlighet och Handlingskraft och står för ett prestigelöst och inkluderande ledarskap.

Vill du veta mer?

Här kan du läsa mer om vad som händer på SÖS: https://www.locum.se/Kampanj/koll-pa-laget-sodersjukhuset/

I denna rekrytering samarbetar Locum med Level Executive. Vänligen sök tjänsten via www.levelexecutive.se och klicka på ”Lediga jobb”. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Sarah Sturesson på 08-120 50 425. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

SÖKORD: Fastighetschef, förvaltare, Södersjukhuset, förvaltning, fastighetsekonomi, projektledning, personalansvar, projektöverlämnande, property manager, förvaltningschef, områdeschef, förvaltningsområdeschef

Om Locum
Locum förvaltar två miljoner kvadratmeter vårdfastigheter åt vår ägare Stockholms läns landsting. Bland hyresgästerna dominerar sjukvården i länet. Vår vision är att vara en av Sveriges bästa fastighetsförvaltare 2020.

På uppdrag av Stockholms läns landsting genomför vi en av de största satsningarna någonsin på sjukhusfastigheterna inom länet. Ny-, om- och tillbyggnader på bland annat Södersjukhuset, Södertälje sjukhus, Karolinska universitetssjukhuset i Huddinge, S:t Görans sjukhus och Danderyds sjukhus ska färdigställas under de närmaste åren. Utöver det driver vi ca 800 byggprojekt årligen inom vårt ordinarie förvaltningsuppdrag.

Vi säkerställer trygga fastigheter och möjliggör en säker sjukvård till nytta och glädje för nuvarande och framtida generationer stockholmare.

Locums ledord är lyhördhet, ansvarstagande, tydlighet, handlingskraft. Läs mer om oss på www.locum.se