Einar Mattsson söker gruppchef till bostadsrättsförvaltning

Är du en kund- och medarbetarorienterad ledare med högt affärsmannaskap som motiveras av att se både medarbetare och affär utvecklas samt brinner för att arbeta med förvaltning av fastigheter? Då kan detta vara rätt möjlighet för dig!

Om tjänsten
Som gruppchef för Einar Mattssons bostadsrättsförvaltning leder du ett team med ca 10 medarbetare, du har fullt budget- och personalansvar för gruppen samt ansvarar för leverans mot kund. Vidare ansvarar du för att driva gruppen framåt efter uppsatta mål både vad gäller utveckling av medarbetarna, arbetssätt, processer, lönsamhet samt affärsutveckling.

Rollen passar dig som har god erfarenhet av ledarskap och ser detta som en spännande och stimulerande del av din tjänst. Du har hög ambitionsnivå, stark drivkraft och en mycket god förmåga att bygga och utveckla relationer på olika nivåer i organisationen.

I rollen ingår exempelvis:
• Utveckla, coacha och leda dina medarbetare
• Identifiera utvecklingsområden i verksamheten genom att följa såväl verksamhetens leveranser, utvecklingen i branschen och kundernas behov
• Delta i och driva interna utvecklingsprojekt som främjar verksamheten, både inom det egna arbetsområdet och för hela bolaget
• Delta i budget- och bokslutsprocesser, färdigställa budgetförslag för resultatenheten
• Delta i offert- och kalkylarbetet vid nyförsäljning och omförhandling.
• Aktivt delta i process- och förbättringsarbete avseende kvalité
• Självständigt initiera möten och kontakter kunder samt hantera avtals-, kvalitets-, resursfrågor med mera mot kund

Är det här du?
För att vara framgångsrik i denna roll söker vi dig som har minst tvåårig fastighetsrelaterad eftergymnasial utbildning alternativt längre förvärvad arbetslivserfarenhet.

Du har minst fem års erfarenhet av fastighetsförvaltning och har erfarenhet av ledar- och personalansvar. Vidare har du relevant erfarenhet av arbetsledning samt praktiskt ledarskap i kombination med kunskap om fastighetsekonomi och erfarenhet av budget- och resultatansvar. Kunskap inom AFF och kommersiella lokaler ses som meriterande.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker dig som är en naturlig ledare och tror på ett ledarskap där det är centralt att vara lyhörd, kommunikativ, och tillgänglig samt involvera, engagera och stimulera medarbetare. Du har förmågan att hitta lösningar på problem och drar dig inte för att vara operativ i det dagliga arbetet. Du trivs i föränderliga miljöer och drivs av viljan att förbättra.

Företagets värdeord genomsyrar såväl ditt ledaskap som dina kund- och medarbetar relationer; omtänksam, engagerad och framåt.

Jobba hos oss
Rollen är placerad på Einar Mattssons kontor i centrala Stockholm och du kommer i det dagliga rapportera till avdelningschef. Som gruppchef har du fullt personalansvar för dina medarbetare.

Vill du veta mer?
I denna rekrytering samarbetar Einar Mattsson med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Sissel Pettersen på 08-120 50 426. Urvalet av ansökningar sker löpande.
Välkommen in med din ansökan!

Om Einar Mattsson
Vi erbjuder en arbetsplats där du får tillgång till koncernens breda och djupa kunskap med stora möjligheter att sätta din egen prägel på ditt arbete och karriärsutveckling. Du kommer till ett långsiktigt familjeägt bolag med rötterna i en entreprenörskultur som värdesätter din omtänksamhet, framåtanda och ditt engagemang. Efter 80 år kan vi säga att vi är en stark aktör i alla konjunkturer.

Det nystartade förvaltningsbolaget erbjuder tillgång att arbeta med en bred grupp av kunder. Vi förvaltar totalt 15 000 bostäder åt olika aktörer varav 5200 är våra egna som fungerar som referensobjekt för externa kunder.