Enhetschef El-teknik till Ramboll, Göteborg

Vill du vara med och arbeta för en hållbar framtid? Med intressanta projekt och kreativa lösningar strävar Ramboll efter att utveckla branschen. Som Enhetschef hos Ramboll blir du en del av ett globalt företag med en stabil tillväxt sedan starten 1945, som fortfarande präglas av grundarens värderingar att bidra till ett bättre samhälle. Med teknik skapas tillsammans nytta för människan, natur och samhälle.

Om tjänsten
Som Enhetschef El tillhör du enheten Elteknik. I ditt ansvar ingår resultat- och personalansvar för 25 medarbetare, och till din hjälp har du gruppchefer. Du ansvarar för kunder, affärer och uppdragsledning. Du rapporterar till Affärsområdeschefen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Leda verksamheten inom elteknik
• Etablera och fördjupa kundrelationer samt skapa nya affärsmöjligheter, både bland befintliga och nya kunder.
• Viss Uppdragsledning, av el uppdrag
• Aktivt bidra till utveckling av enheten
• Samarbeta tvärdisciplinärt med olika kompetensområden på Ramboll
• Personalansvar
• Resultatansvar

Att jobba hos oss
Som en av världens 10 största konstruktörer arbetar Ramboll på mer än 10 000 byggprojekt varje år. 15 000 experter över hela världen fokuserar på att skapa innovativa, hållbara och levande byggnader. Vi lägger särskild vikt vid att balansera kulturella, sociala och fysiska värden för att förbättra livskvaliteten för kunden, slutanvändaren och samhället.

Är det här du?
För att lyckas i rollen ser vi att du har gedingen ledarerfarenhet och har arbetat som uppdragsledare inom teknikområdet el. Du har en god vana av att arbeta med kunder och trivs med att skapa affärer. Vi ser vidare att du har en teknisk utbildning alternativt flerårig erfarenhet inom el. Då Ramboll är ett internationellt bolag krävs det att du har förmågan att uttrycka dig i både engelska och svenska.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper där vi söker dig som visar stort driv för att skapa engagemang och motivation och som trivs med att utveckla verksamheten. Din drivkraft är att få andra människor att växa och skapa en inkluderande miljö där alla kan nå sin fulla potential. Som ledare på Ramboll behöver vara du en visionär, en inspirerande och öppen ledare. Vi ser att du är kommunikativ, ansvaratagande och strukturerad, samt att du har en god förmåga att skapa förtroende.

Vill du veta mer?
I denna rekrytering samarbetar vi med Level Recruitment. Skicka in din ansökan via ”ansök”-knappen här intill. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Louisa Torstensson på 08-120 50 423. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Sökord: starkström, svagström, el, projektledning, elchef, avdelningschef, enhetschef, områdeschef, teamledare, team lead, ledarskap.

Om Ramböll
Ramboll är ett av Sveriges största teknik-, design- och konsultföretag med fler än 2000 experter på 30 kontor över hela landet. Hos oss kan du bidra med innovativa och hållbara lösningar till nytta för människa, natur och samhälle.