Leveranschef Redovisning & Administration HSB Södermanland

Har du ett starkt intresse för och vill driva och leda en del av leveransen av HSB Södermanlands ekonomiska tjänster? Då kan rollen som Leveranschef för redovisning och administration vara ditt nästa steg i karriären!

Om tjänsten
HSB Södermanland är just nu inne i en mycket utvecklande fas där man vässar sina kompetenser och tjänster för att ytterligare stärka sitt erbjudande till marknaden. HSB devis, att vara den aktör som har det bästa anseendet på marknaden, har nog aldrig varit så spännande som den är just nu.

Nu söker vi en Leveranschef för HSB Södermanlands avdelning för operativa ekonomitjänster. Avdelningens uppdrag är att skapa långsiktigt god lönsamhet och nöjda kunder inom leveransen för bland annat budget, bokslut, deklarationer och administration. I rollen kommer du att driva och utveckla avdelningen tillsammans med dina 14 medarbetare som är redovisningsekonomer och ekonomiadministratörer. Du engagerar och motiverar dina medarbetare, leder och fördelar det dagliga arbetet genom bemanning och beläggningsgrad i ett nära samarbete med kundansvariga. Du kommer att vara mycket viktig och central i bolaget och dina kontaktytor många.

I tjänsten har du fullt personal-, prognos- och resultatansvar och du ingår i ledningen för affärsområde Fastighetsförvaltning och rapporterar till affärsområdeschefen. Placeringsort är Nyköping men då du har medarbetare i både Nyköping och Eskilstuna fördelar du därför din arbetstid i lika stor del mellan kontoren på ett passande sätt.

Är det här du?
För att lyckas i rollen ser vi att du har flera års dokumenterad erfarenhet som chef inom ekonomitjänster med personal och budgetansvar. Vi ser gärna att du har utbildning på högskolenivå alternativt arbetslivserfarenhet som vi bedömer som likvärdig.

Vidare ser vi att du har god datorvana och erfarenhet av att arbeta i olika affärssystem. Om du har varit med på en digitaliseringsresa kommer vi att se det som mycket meriterande samt om du har erfarenhet av fastighetsbranschen och fastighetsekonomi. Du talar och skriver svenska obehindrat. Resor ingår i tjänsten därför är B-körkort ett krav.

I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som utmanas av att befinna dig i förändring och drivs av att vara med och påverka samt bidra till att fortsätta utveckla ett team i världsklass. Att dela med sig av kunskap och erfarenheter är en självklarhet för dig. Du har förmåga att identifiera förbättringspotential i verksamheten och trivs med att utveckla och höja andras insatser, både på grupp och individnivå.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar HSB Södermanland med Level Executive. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Sarah Sturesson på 08-120 50 425. Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen in med din ansökan!

Sökord: chef, ekonomi, redovisning, ekonomisk förvaltning, digitalisering, fastighetsförvaltning, leveranschef, ekonomiadministration.

Om HSB
HSB Södermanland är den regionala HSB-föreningen i Nyköping, Oxelösund, Eskilstuna, Strängnäs, Trosa, Vagnhärad, Katrineholm och Flen. Vi arbetar med allt från att bygga och förvalta bostäder till utbildning och löpande rådgivning.

Våra ledord är Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan – ETHOS. Våra ledord ska visas både i förhållningssätt och inte minst i handling. Vi förmedlar en positiv inställning till våra kunder och tar hand om varje uppgift med engagemang och professionalism.

HSB Södermanland är just nu inne i en mycket utvecklande fas där vi vässar våra kompetenser och tjänster för att ytterligare stärka vårt erbjudande till marknaden. Vår devis att vara den aktör som har det bästa anseendet på marknaden har nog aldrig varit så spännande som den är just nu.

För mer info om HSB Södermanland och deras arbetssätt är du välkommen att besöka deras hemsida https://www.hsb.se/sodermanland/