HR- & kommunikationschef till CSG Stockholm

Har du en bred erfarenhet från operativt och strategiskt HR arbete? Vill du ta nästa steg i karriären som erbjuder dig roliga utmaningar med en stor påverkansgrad där du får möjlighet att bidra till CSG:s tillväxtresa och framtida framgångar. Då är du kanske den vi söker!

Om tjänsten
Som HR- & kommunikationschef kommer du ha en viktig nyckelroll i vidareutvecklingen av CSG:s HR avdelning och organisation som helhet. Som en del av ledningsgruppen bidrar du med din kompetens och agerar VD:s högra hand i såväl HR frågor som intern- och extern kommunikation. Tillsammans med ditt HR team arbetar ni operativt med att stötta verksamhetens chefer parallellt med att arbeta med långsiktiga strategiskt HR frågor med mål att bland annat stärka CSG:s varumärke, kultur och kompetensförsörjning. Rollen kommer initialt arbeta med en blandning av operativt och strategiskt HR arbete där rollen kommer att utvecklas mer åt att fokusera alltmer på långsiktiga strategiska frågor som stärker organisationen till det bättre.

Rollen kommer att ansvara för:

- Den långsiktiga strategiska personalförsörjningen/kompetensförsörjningen
- Employer Branding, med mål att stärka CSG som varumärke och arbetsgivare
- Kultur- och värderingsarbete
- Uppbyggnad av ledarskapsprogram utifrån verksamhetens behov
- Intern- och extern kommunikation där du agerar processägare för företagets kommunikationsprocess samt skapar en kommunikationsstrategi
- Driva arbetsmiljöarbete inklusive rehabiliteringsprocesser
- Hantera arbetsrättsliga frågor och avtalstolkningar

CSG sitter i trevliga lokaler på Kungsholmen i Stockholm och du kommer att rapportera till VD.

Är det här du?
För att vara framgångsrik i den här rollen söker vi dig med en god erfarenhet från såväl operativt som strategiskt HR arbete. Du har erfarenhet av att självständigt drivit projekt inom ett flertal områden inom HR såsom exempelvis employer branding, kompetensförsörjning, ledarskapsutveckling, rehabilitering och arbetsmiljöarbete. En god kunskap inom arbetsrätt samt erfarenhet från att ha arbetat med kollektivanställda i en personalintensiv bransch ses som viktigt för att förstå verksamheten och CSG:s affär. Erfarenhet från intern- och extern kommunikation där du har hanterat mediefrågor är värdefullt för denna roll men inte ett krav. I bagaget har du en akademisk utbildning inom företrädesvis PA alternativt längre förvärvad relevant arbetslivserfarenhet.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som känner dig trygg i din yrkesroll, inger förtroende och är en naturlig ledare. Genom tidigare erfarenhet har du förmågan att hantera utmanande personalärenden där du har en tydlig kommunikation och agerar på ett professionellt sätt. Du driver dina frågor framåt i organisationen med ett stort affärsfokus samtidigt som att du är lyhörd och empatisk till såväl medarbetare som till verksamhetens behov. Vidare arbetar du strukturerat, ser helhetsperspektivet och drivs av att utveckla och effektivisera arbetet.

Vill du veta mer?
I denna rekrytering samarbetar CSG med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Jessica Bauer på 08-120 50 422. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Sökord: HR, ”Human resources”

Om CSG
CSG är ett av Länsstyrelsen auktoriserat bevakningsföretag. Vi verkar i hela Sverige med specialisering på kollektivtrafik, mänskliga flöden, handel och flygplatssäkerhet. Vår vision är att bli det främsta bevakningsföretaget i Sverige inom vårt verksamhetsområde. CSG har ca 450 medarbetare och vår personal jobbar dygnet runt årets alla dagar med att skapa tryggare och säkrare transporter för resenärer och gods. Vårt huvudkontor ligger i Stockholm. Med ursprung ur ett transportföretag är CSG idag starkt identifierat med lösningar för transportbranschens säkerhetsproblem. CSG levererar säkerhet på en stor bredd i vald sektor och våra tjänster bär alltid en prägel av kunskap, trovärdighet samt engagemang.