Bakgrund

Level Executive är en del av Level Recruitment AB som grundades 2008. Under de år som vi har varit verksamma har vi genomfört fler än tusen rekryteringar av chefer och specialister inom en rad olika branscher. Gemensamt för dessa tjänster är att search krävs för att attrahera rätt kandidat.

Inom varumärket Level Executive hjälper vi dig med rekryteringar av de tyngsta ledarna och nyckelpersonerna. Förutom att säkerställa kandidatens formella kompetens lägger vi inom Level Executive extra fokus på att kartlägga personens egenskaper, attityder, möjligheter och risker. I kombination med grundliga tester och en bakgrundskontroll som också ingår i processen, leder det till att vi på ett kvalitativt sätt kan tillsätta dessa ledarpositioner.

Våra medarbetare är seniora rekryteringskonsulter med mångårig erfarenhet av att tillsätta ledare och chefer. När du möter oss skall du känna att du får ett bollplank samtidigt som vi kanske utmanar dig lite för att tänka i nya banor. Detta är ett arbetssätt som vi har tillämpat under alla de år som vi har varit verksamma och det uppskattas av våra kunder. Vår ärlighet och transparens i dialogen med våra kunder leder enligt vår erfarenhet till ett fruktbart samarbete. Vi hoppas att även du skall uppskatta vårt arbetssätt och vår personliga approach.

Patrik Smith, VD