VD har ordet

Under de 10 år som vi har varit verksamma i rekryteringsbranschen har det skett en omfattande förändring på arbetsmarknaden. Teknikutvecklingen har haft stor inverkan på vårt sätt att arbeta och employer branding står än mer i fokus idag. Det har skapats nya tjänster på marknaden medan andra har försvunnit.

Det är en spännande resa att få fortsätta följa på nära håll. Det som dock har varit konstant och troligen inte kommer att förändras över tid är att det är människan som skapar ett företags framgång – rätt person måste vara på rätt plats. Det kan låta enkelt, men det är mycket som ska stämma för att det ska bli så. Med handen på hjärtat kan vi säga att vi vet vad som krävs för att lyckas med det. Vi är bra på det vi gör och vi vet hur man effektivt och med hög träffsäkerhet matchar topptalangerna med de mest intressanta och utmanande tjänsterna på marknaden.

Att föra samman företag och människor som matchar varandra värderingsmässigt och som utvecklar och utmanar varandra från respektive håll är fantastiskt roligt! Träffsäkra matchningar där rätt kandidat med sitt driv och engagemang kan lyfta en organisation till nästa nivå och bli en förebild för andra människor ger en enorm kick för oss – varje gång! Vår erfarenhet av att tillsätta affärsdrivna ledarroller, vår gedigna sökprocess, och vårt personliga och nära samarbete med dig som kund under hela processens gång är för oss vägen till en lyckad rekrytering.

Patrik Smith, VD