Om oss

Level Executive är en del av Level Recruitment AB som grundades 2008. Under de år som vi har varit verksamma har vi genomfört fler än tusen rekryteringar av chefer och specialister inom en rad olika branscher. Gemensamt för dessa tjänster är att search krävs för att attrahera rätt kandidat.

Inom Level Executive hjälper vi dig med rekrytering av chefer, medan Level Recruitment fokuserar på rekrytering av specialister.

Förutom att säkerställa kandidatens formella kompetens lägger vi inom Level Executive extra fokus på att kartlägga personens egenskaper, värderingar, attityder, möjligheter och risker. Kombinationen av våra långa erfarenhet, en grundlig rekryteringsprocess, tester, bakgrundskontroll och inte minst vårt engagemang har visat sig vara mycket lyckad. Detta gör att du kan känna dig trygg med att vi på ett kvalitativt sätt tillsätter positioner som kan bidra till ditt företags framgång.

Våra medarbetare är seniora rekryteringskonsulter med mångårig erfarenhet av att tillsätta ledare och chefer. När du möter oss skall du känna att du får ett bollplank samtidigt som vi kanske utmanar dig lite för att tänka i nya banor. Detta är ett arbetssätt som vi har tillämpat under alla de år som vi har varit verksamma och det uppskattas av våra kunder. Vår ärlighet och transparens i dialogen med våra kunder leder enligt vår erfarenhet till ett fruktbart samarbete. Vi hoppas att även du skall uppskatta vårt arbetssätt och vår personliga approach.

Affärsidé

Level Executive är ett rekryteringsföretag som specialiserar sig på att med precision tillsätta ledande befattningar och tunga nyckelpositioner inom svenskt näringsliv.

Vision

Level Executive vill bli svenskt näringslivs självklara val av rekryteringspartner inom Executive Search.